събота, 16 април 2011 г.

Пиратска свещ благо горя..

Толкова много прояви ...О!НЕ!Щеработиме?!
Взимане на точни размери на ламарините по края,оправяне на външната врата докрая ,в края на "каримски пирати", на края на "Свещарят в мен-3" и накрая с Божидарна помощ вкарахме дрешника...ура!
Ръкоделническа банда Handmade crew под патронажа на галерия Карим Ви кани на 16-ти април, събота, от 14 часа да извършите пиратско нашествие в галерията, намираща се на ул. Веслец 46, срещу входна такса 2 лв. (включваща чаша марокански чай). Ще имате възможност да заграбите специално оставени от нас за Вас съкровища, както и достъп до нашите предложения, съвети и напътствия да си направите нещо интереснo от тях. Ако си носите и ...Ваши материали, за които имате идея как да реализирате с тях интересни произведения с наше съдействие, би било също чудесно. На масичката с предоставените от нас материали ще има весела касичка, според това колкото Ви е на сърце да дадете за използваните материали и помощ от нас, за да можем следващия път да Ви осигурим още по-шарено разнообразие от интересни шушулки, мъниста, камъчета и други интересни неща. Освен това, ако още не знаете какво искате да правите, можете да участвате като наблюдатели и като участници в изработването, което ще бъдем готови да демонстрираме специално за Вас, на бижута от всякакъв род и вид, на босоходни сандалки (http://www.facebook.com/album.php?aid=483707&id=716945374), на ръчна хартия (http://unicusbulgaria.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html), на кукли от прежда (http://www.facebook.com/#!/album.php?id=584938749&aid=218199), а също ще можете да научите една специална техника за рисуване с вода - ебру (http://www.ebrusanati.com/artofebru.htm). Заповядайте, ще бъде много шарено и весело! С нас ще бъде и Момера Здравкова от "Слънце и луна", ето нейното послание към Вас:

"Деца на Слънцето и Луната!
Каня ви на творческа среща в Галерия Карим да ползо-творим!
Магическите амулети Слънце-Луни – символите на Първия Опънер Фест в България, на който му предстои Осмото Разширено Издание!
Всеки, който участва в направата и ритуала по освещаването, ще може да се сдобие с медальон-вход с 20% намаление и да се регистрира като Дарител на СЛЪНЦЕЛУНА 2011 !
С благодарности и благонамерености ще се видим, за да обменим инфо, идеи и творчески устрем, заедно с Приятелите от ръко-работилницата в съботите - на 16ти и 30ти април!
Ваша Момера"
http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=175682622481993
Свещарите Аркобо и братя Грийн ви канят:
Свещарят в мен - кръжок по правене на свещи от пчелен восък
Елате, да си направим свещи заедно, да пийнем чай и да хапнем веган вкусотии.
Какво ще ви се случи: ще откриете талантливия свещар във вас, ще отнесете свещи у дома си, направени от собствените ви ръце, ще придобиете добро нaстроение, ще се запознаете с приятели.
Такса за участие: 10 лв., в която са включени материалите за свещите, напитка и веган вкусотии.
РИМСКИ СЪБОТНИК ІІ
А ТОВА НЕГО НАМЕРИХ?!
Гражданско сдружение „Потомци“ обявява инциативата си Римски съботник II, която ще се проведе на 16 април 2011г. в 10 часа с цел почистване на Археологическия ансамбъл „Западна порта на Сердика“ в историческия център на нашата столица /зад Католическия храм „Св. Йосиф“/.
Римски съботник II е естествено продължение на гражданската инциатива Римски съботник, която бе организирана на 2 октомври миналата година с подкрепата на райо...н „Лозенец“, Столичен инспекторат и ОП“Стара София“ и разчисти изцяло терена на римския мавзолей (III-IVвек), част от археологическия комплекс в кв. Лозенец, гр. София, отстранявайки 6 тона отпадъци и растителност. Както и на първата инциатива, така и за предстоящото събитие, то се организира на доброволни начала, този път със знанието и разрешението на ОП "Стара София", Столична община и Район „Възраждане“, ОД „Зелена система“, Енорийски католически храм „Св. Йосиф“ и с изключителната подкрепа на Столичния инспекторат.
Събитието не представлява ничии политически интереси, нито подкрепа която и да е политическа партия или изборна кампания. То е отворено за участие за всички заинтересовани граждани, загрижени за съдбата на културно-историческото ни наследство.
Очакваме ви !
В ТЪМНОТО ПО СТРЪМНОТО СЕ ТЪЛКАЛЯ КОЛЕЛОТО НА ЛУНАТА КЪМ ВОДАТА...ЗА ДА РОДИ РОСАТА...

Няма коментари:

Публикуване на коментар