понеделник, 16 май 2011 г.

28 МАЙ -ДЕН "+"

Гуруто на известните и богатите, авторът на МЕТАТАЙНАТА д-р Мел Гил идва в София на 28 май за целодневен семинар в зала 1 на НДК.

2000 билета от 20 и 30 лева!

Най-добре отиди до билетния център още сега. Билети вече се продават.

Освен на касите на НДК билети можете да закупите и в мрежата на Евентим или директно в интернет на адрес:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/den-na-pozitivnoto-mislene-sofia-national-palace-of-culture-96549/event.html

Събитието поставя началото на нова традиция – Денят на позитивното мислене в България – 28 май.

Виж повече инфо тук:

www.metatainata.com

Първият ОБЩОдостъпен целодневен семинар за личностно развитие, способен да отключи,РАдостта, щастието, успеха и изобилието в живота ви!

Защо законът за привличането работи за някои? Как да го накараме да работи за нас?
"Като се освободим от вътрешното съпротивление!"

Със специалното участие на Димитър Божанов – автор на българския бестселър КАФЕ ЗА СЪБУЖДАНЕ.

Запазете навреме мястото си за това ПРЕобразяваЩО преживяване, което ще ви ДАде пътната карта към РАдостта,щастието, здравето, успеха и парите. Заслужавате този подарък!

–––––––––––––––––––––
Кой е Д-р Мел Гил-

психолог, НЛП специалист, философ херметист и един от най-известните съвременни мистици.

След 30 години професионален опит д-р Гил е издал над 12 бестселъра, има зад гърба си филм, множество програми за самоусъвършенстване, семинарите му са обиколили 70 държави, а той е успял да обучи в процеса над 5,000,000 души от цял свят, взели участие в изявите му на живо през годините.

Д-р Гил е в разгара на представянето на книгата си МЕТАТАЙНАТА по света. Тя е своеобразна реплика на феноменалните филм и книга ТАЙНАТА на Ронда Бърн. Мел Гил е личен приятел и колега на повечето участници в култовия филм "ТАЙНАТА"/The Secret/. Някои от тях изявили желание да продължат темата и д-р Гил се съгласил да направи филм и книга. Боб Проктър, Джак Канфийлд, Джо Витале са само някои от имената в персоналния приятелски кръг на легендарния мистик Мел Гил.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
С ОСОБЕНО УДАЧНОТО участие на Димитър Божанов

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За семинара в София Мел Гил покани специално и българския си колега Димитър Божанов, автор на нашумялата напоследък книга КАФЕ ЗА СЪБУЖДАНЕ.

Димитър Божанов е най-продаваният български автор в областта на личностното развитие. Книгата му „Кафе за събуждане” достига многохиляден тираж още в първите ѝ месеци на пазара. Той е автор и на филма “Еволюция на съзнанието”. Книгата и кратката документална лента на Митко Божанов докосват и вдъхновяват животите на буквално десетки, ако не и стотици хиляди българи. Книгата скоро беше наречена от журналисти ”Библия на щастието”. Божанов е фасилитатор и на семинарите "Тайната на щастието" и "Позитивна бизнес терапия".

Димитър ще открие семинара с 45-минутна лекция, след което ще остави юздите в ръцете на опитния модерен шаман д-р Мел Гил. Четири пълни серии интензивно обучение ви очакват в НДК на 28 май. Цял ден, от 10 до 16 часа ще изследваме силата на мисълта и намерението и способността ни да претворяваме действителността около себе си.

Възможни ли са РАдостта щастието?

Можем ли да материализираме мислите си?

Защо законът за привличането ПОнякога работи ?

Как да поСТИГНЕМ успех в живота?

Каква е тайната на парите и как да печелим повече ?

Как да разберем дали сме на прав път с живота си?

Можем ли да излекуваме взаимоотношенията си с околните?

На тези и още много въпроси ще отговорят лекторите. Посетителите ще имат и възможността да усвоят на място много полезни и практични техники за работа със себе си, за контролиране на емоциите и мислите си, за постигане на вътрешно съзвучие, за привличане на благосъстояние, любов и изобилие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар